уторак, 28. октобар 2008.

Survivor Srbija - Miodrag

Kao što verovatno znate, juče je na FOX Televiziji počela sa emitovanjem prva sezona reality-showa "Survivor Srbija". Ne samo da je šou odličan, već nam je i jedan od takmičara zapao za oko. U pitanju je 55-ogodišnji Miodrag Jovanović iz Beograda, koji je nažalost već u prvoj epizodi ispao iz daljeg takmičenja, tako što nije prvi doplivao do amajlije koja mu je bila potrebna za ostanak na ostrvu.

Miodrag:


Trka sa Ognjenom:


Takmičenje napušta...

Nešto o Miodragu (Preuzeto sa zvaničnog sajta Survivor-a)

55 godina
Horoskopski znak: Vaga
Zanimanje: Penzioner
Hobi: Ručna izrada koplja
Omiljeni film: Lovac na jelene
Omiljena knjiga: /
Najseksepilnija glumica: Mira Furlan
Muzika: Sve što prija uhu, ali ne voli novokomponovanu
Tri želje: Mladost, zdravlje i lov u Sibiru

Miodrag je boem i alas. Rastao je pored Dunava, pa reku doživljava kao svoju drugu kuću gde je stalno okružen svojim „rečnim“ prijateljima. Miodrag i danas, sa 55 godina, bez problema usred februara prepliva Dunav. On je lovac koji voli da se nadmudruje s plenom. I po kiši i po snegu on s kopljem u ruci vreba divljeg vepra. Životna želja mu je da ga uhvati kopljem koje je sam napravio. Piše pesme. Ne krije da voli poeziju i dobru pesmu, pa mu je merak da zapeva.

Ako se sudi po spoljašnjosti i načinu života reklo bi se da je Miodrag čovek čvrste ruke. On, međutim, tvrdi da je iskren i pouzdan i da samo ne voli aljkave ljude. Ne podnosi nepravdu, a zadovoljstvo mu pričinjavaju pešačenje i lov sa psima (ima ih 10). Puši do 40 cigareta dnevno, pa misli da će mu putovanje u Panamu dobro dođi da se odvikne loše navike.

Kada misli na odmor iz snova, zamišlja pusto ostrvo.

Miodrag je veliki tradicionalista sa životnim motom „red i disciplina“. Kako će „rečni vuk“ plivati u burnim panamskim vodama?
"Reč Izbačenog" pogledajte na sledećem linku: Miodragova poslednja reč.

Mi samo možemo reći "Woof"! .o)

Нема коментара: